Göteborg 5. - 8. januar 2006


Vi var ikke bare på utstilling da vi var i Göteborg. Etter utstillingen fredag 6.1. tok Mette oss med på en tre timers tur i et flott skogsterreng rett ved der vi bodde. Det ble en opplevelsesrik tur, særlig da Shila og Ambra dro rett opp på en kolle, og Odds jaktvante blikk kunne skue en elgku med to kalver. Ambra kom med en gang jeg ropte, heldigvis. Shila hadde ikke like lyst, men da kua begynte å slå med klovene fant hun heldigvis ut at det var mest fornuftig hun også. På slutten av skogsturen vår kom vi inn i et område der det var satt ut masse fine figurer både i trær, på stubber og i snøen.

Lørdag var det fridag. I og med at Shila ikke var påmeldt til søndag dro de hjem på formiddagen. Mette og jeg var barnepiker for Aramis, og vi dro like gjerne ut på en lang skogstur nok en gang.

Fra venstre: Britt m/Ambra, Anne-Lise m/Shila og Alfi, Mette m/Leija

Legg merke til skogfigurene over Ambra og Leija

Foto: Odd Granås

Mor og 4 barn - fra venstre Ambra, Alfi, Aramis, Leija og Shila

Foto: Odd Granås

Fredag kveld var Mette, Anne-Lise, Odd og Britt ute på by'n og spiste middag. Familien Berlin var barnevakter for hele gjengen, og jeg tror at Theo og Mattias syntes det var veldig stas med så mange hunder på en gang. Pernilla og Christian har tatt disse bildene.
Er det noen som lurer på......
om ikke eierene kommer snart???
Men, her er det utdeling av fredagsgodis.
Er det mer å få tro???
Aramis og Leija deler tyggeben, det gikk fredelig for seg en stund, helt til de andre begynte å bry seg. Dette bildet er tatt etter at vi andre var tilbake fra byturen.

Alfi koser seg veldig der hun ligger på fanget til både Anne-Lise og Odd.

Her venter Mette m/Leija og Britt m/Ambra på at det skal bli vår tur søndag 8.1.

Bildene fra utstillingen søndag er tatt av sønnen til Trond Morten Teigen.